8. 4. Ema

Zítra: Dušan

Kalendář akcí

P Ú S Č P S N
30
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Omezení činnosti MěÚ Kyjov
31
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
1
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Zápis do 1. třídy - ZŠ Ježov
Miniškolička ZŠ Ježov
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
2
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Zápis do 1. třídy - ZŠ Ježov
Miniškolička ZŠ Ježov
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
3
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Zápis do 1. třídy - ZŠ Ježov
Miniškolička ZŠ Ježov
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
4
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
5
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
6
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
7
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
8
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
9
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
10
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
11
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
12
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
13
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
14
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
15
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
16
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
17
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
18
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
19
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
20
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
21
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
22
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
23
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
Zápis dětí do 1. třídy - ZŠ Ježov
24
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
25
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
26
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
27
Kurzy pro pečující
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
28
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
29
EET od 1. května 2020
Informace pro občany k šíření nákazy KORONAVIRUS - COVID-19
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
30
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
1
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
2
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád
3
Koronavirus - doporučení pro občany
Výlukový jizdní řád

Vyhledat v textu

Drobečková navigace

Úvod > Obecní úřad > GDPR

GDPR

Správce údajů: Obec Kelčany

Kontakty na správce najdete: zde

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce obec jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy v obci. Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujeme Vám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

Mgr. Gabriela Lukášková, lukaskova@poradimevamsro.cz, tel. +420 728 924 994

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy v obci, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce obce.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podněty odborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí(1) a dodržuje důvěrnost i o stížnostech(2). Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavků je však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy v  obci (odborně řečeno – naše obec je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export) (podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.
  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávají neoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).
  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).
  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“), které zároveň zveřejňujeme: ...........pdf.
  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právo tento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu podatelna@kelcany.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.
  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům na sebe se musíte identifikovat a uvést kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se na obecní úřad dostavíte osobně s průkazem totožnosti.
  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnost k Úřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem. Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujeme Vaše práva.

(1) § 45 zákona o zpracování osobních údajů (v legislativním procesu)

(2) Čl. 38 odst. 5 ON

Funkci pověřence pro ochranu osobních údajů od 25. května 2018 vykonává: